Notre nouvel index de cours est maintenant disponible. Cliquez ici pour trouver toutes les leçons bibliques de Practice Ministries répertoriées par sujet et programme!

6 stappen om een groep te starten

1. KLIK HIER

voor toegang tot onze volledige bibliotheek met lessen. Je wordt alleen gevraagd om je naam en e-mailadres eenmalig te registreren. Dit kost niets en zodra je bent geregistreerd, heb je volledige toegang tot de bibliotheek. Kies en download het lesboek dat u voor uw groep wilt gebruiken.

2. MAAK EEN LIJST

van verschillende andere vaders met kinderen van een vergelijkbare leeftijd waarvan je denkt dat ze misschien geïnteresseerd zijn in het zijn van een door de vader geleide Bijbelstudiegroep. Je kunt dit doen door met andere vaders te praten tijdens het voetbalspel van je zoon, je zoon te laten uitnodigen bij zijn vriend en follow-up te geven aan hun vaders, of een groepstekst of e-mail te sturen naar diegenen die mogelijk geïnteresseerd zijn.

3. BEREIKEN

aan de vaders om hen uit te nodigen om mee te doen voor een wekelijkse bijbelstudie. Het is handig om hen de link van het Leaderbook te sturen. Door hen het Leaderbook te sturen, laten ze zien dat we ze alle aanwijzingen (en antwoorden) geven. U hoeft geen bijbelgeleerde te zijn om u op uw gemak te voelen bij het leiden van een Bijbelstudiegroep met praktijkbijeenkomsten.

4. STEL EEN TIJD EN PLAATS IN

voor je eerste ontmoeting. Vroege ochtenden of vroege avonden hebben de neiging om het beste te werken. Je hebt een plek nodig waar je comfortabel samen kunt komen voor papa's en kinderen. Donuts of snacks zijn altijd een winnaar. Stuur je mede-vaders het werkboek voor hun kind (en). Ze gebruiken het Leaderbook. Vraag hen om de tijd te nemen met hun kind voor de vergadering om samen de les door te nemen. Dit duurt meestal ongeveer 30 minuten en kan de eerste keer een beetje vreemd zijn. Moedig ze aan om door te komen … het is het waard.

5. ONTMOET

voor je eerste bijeenkomst. U voert punt uit als de groepscoördinator. Jij faciliteert de discussie volgens de aanwijzingen in het Leaderbook. Stel een tijd in voor uw groep om regelmatig samen te komen. Kies een locatie (sommige groepen ontmoeten elkaar elke week op dezelfde plek, anderen hebben de facilitator voor de weekhost.) Wijs verschillende vaders toe om snacks te maken en mee te nemen.

6. REGISTREER UW GROEP

We hebben een volledige tool voor groepsbeheer waarmee u uw groep kunt registreren. U kunt uw eigen aangepaste groepsagenda maken en deze helpt u bij het beheren van herinneringen en taaktoewijzingen. Bovendien wordt jouw groep vermeld in onze internationale database, zodat je gevonden kunt worden door andere vaders, zoals jij op zoek bent naar een groep om mee in de buurt te komen.

Suivez nous

"Car je l'ai choisi, afin qu'il dirige ses enfants et sa maison après lui pour garder le chemin du Seigneur en faisant ce qui est droit et juste."

(Genèse 18:19)

Ministères de pratique

6125 Luther Ln

Bureau 183

Dallas, Texas 75225

© 2020 Ministères de la pratique. Tous les droits sont réservés.