Notre nouvel index de cours est maintenant disponible. Cliquez ici pour trouver toutes les leçons bibliques de Practice Ministries répertoriées par sujet et programme!

Laten we gaan

We zullen je helpen bij elke stap die je moet zetten om de Bijbelstudie van je vaders en kinderen aan de gang te krijgen.

Je eerste Bijbelstudie voor vader en kinderen beginnen en organiseren

Bid . Vraag de Heer om u te helpen deze bijbelstudie te laten gebeuren: Here Jezus, Uw woord zegt dat u geen grotere vreugde kunt hebben dan te horen dat uw kinderen de waarheid volgen – 3 Johannes: 4. Ik weet dat het mijn taak is om hen te helpen dat. Help je me andere vaders en hun zonen (dochters) te vinden die deze bijbelstudie met mij en mijn zoon (dochter) zullen doen?

Vraag . Vraag God om je de naam te geven van 3-4 vaders die zich ertoe verbinden om dit samen met jou te doen om je kerngroep te vormen. Vraag Hem om je gunst te geven als je met hen praat.

Praat erover . Zodra je een kerngroep hebt, begin je andere vaders / kinderen uit te nodigen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen:

  • Vertel het over de voetbalwedstrijd van je zoon
  • Laat je dochter haar vrienden uitnodigen en follow-up met hun vaders
  • Stuur een e-mail naar de klas van je zoon of dochter en laat hem weten wat je begint

Bepaal een dag en een tijd voor uw eerste bijbelstudie. We ontdekken dat voordat school het beste werkt. Als het 's ochtends niet te doen is, zoek dan de beste tijd op die het beste werkt voor wie u uitnodigt.

Bepaal een locatie waar u elkaar zult ontmoeten – een huis, een school, een kerk, een restaurant, enz.

Bepaal het lesboek dat u voor uw groep wilt gebruiken. Practice Ministries-lessen worden geschreven voor een reeks van leeftijdgeschikte niveaus. Klik hier om naar de lesbibliotheek te gaan. Het enige dat u hoeft in te vullen, is uw naam en e-mailadres om onze lessen te downloaden – er zijn geen kosten verbonden aan het registreren / downloaden of gebruiken van de lessen. Het enige wat we vragen is dat u een donatie aan Practice Ministries overweegt.

Bepaal wie de eerste les zal leiden.

U bent klaar voor uw eerste Bijbelstudie met vaders en kinderen. U hebt uw kerngroep, uw eerste vergaderdag en vergaderlocatie en het lesboek dat u wilt gebruiken. Je hebt andere vaders en hun kinderen uitgenodigd om mee te doen *. Studeer op de studiedag en beleef plezier aan het onderwijzen van uw zonen en dochters Gods woord!

* Trouwens. Overweeg om een kind uit te nodigen wiens vader om welke reden dan ook niet in staat is om te komen of deel te nemen. Het is een geweldige manier om deze jongen of dit meisje in uw groep op te nemen waar hij of zij een vader een ochtend kan adopteren.

Suivez nous

"Car je l'ai choisi, afin qu'il dirige ses enfants et sa maison après lui pour garder le chemin du Seigneur en faisant ce qui est droit et juste."

(Genèse 18:19)

Ministères de pratique

6125 Luther Ln

Bureau 183

Dallas, Texas 75225

© 2020 Ministères de la pratique. Tous les droits sont réservés.