Notre nouvel index de cours est maintenant disponible. Cliquez ici pour trouver toutes les leçons bibliques de Practice Ministries répertoriées par sujet et programme!

Practice Ministries International

Internationaal ministerie

"Dit is het werk van de Heer, en het is prachtig om te zien" (Psalm 118: 23).

Welkom bij Practice Ministries International.

We vertalen momenteel onze Bijbelstudielessen in het Engels in verschillende talen en stellen deze gratis ter beschikking aan voorgangers en ministeries in landen over de hele wereld die niet over de financiële middelen beschikken om discipelschapsmateriaal te ontwikkelen, kopen of vertalen dat ze willen en moeten hun families, en vooral hun kinderen, Gods Woord leren.

We bieden momenteel onze lessen aan in 18 talen en er zijn nog 5 andere vertalingen in de maak voor dit jaar. Zie hieronder hoe u toegang kunt krijgen tot deze lessen. Als er een taal is die u wilt laten vertalen en die wij momenteel niet aanbieden, neemt u dan contact met ons op.

Deze lesseries zijn nu gratis beschikbaar en kunnen rechtstreeks van deze website worden gedownload. Als u deze boeken wilt bekijken of downloaden, klikt u hier en klikt u in de balk 'Taal selecteren' boven aan de pagina op de pijl in het vervolgkeuzemenu en selecteert u de taal waarin u lessen wilt bekijken. Lessen die in die taal zijn vertaald, beschikbaar zijn om te bekijken / downloaden.

Suivez nous

"Car je l'ai choisi, afin qu'il dirige ses enfants et sa maison après lui pour garder le chemin du Seigneur en faisant ce qui est droit et juste."

(Genèse 18:19)

Ministères de pratique

6125 Luther Ln

Bureau 183

Dallas, Texas 75225

© 2020 Ministères de la pratique. Tous les droits sont réservés.