Notre nouvel index de cours est maintenant disponible. Cliquez ici pour trouver toutes les leçons bibliques de Practice Ministries répertoriées par sujet et programme!

Uw belangrijkste beslissing

In de herfst van 2014 kreeg ik de diagnose kanker. Dokters zetten me op een operatietafel en verwijderden de kanker fysiek uit mijn lichaam en plaatsten het op een plaats waar het me geen pijn meer kon doen. Maar jij en ik zijn meer dan alleen een fysiek lichaam. We hebben een eeuwige ziel die voor altijd zal leven. En hoewel kanker en ziekte onze ziel geen pijn kunnen doen, hebben we een veel ernstiger aandoening dan kanker die, als deze niet wordt verwijderd, ons voor altijd zal schaden. Die toestand wordt zonde genoemd. Een dokter kan het niet uit je krijgen. Je kunt het niet uit je bidden. Je kunt er niet vanaf komen door naar de kerk te gaan en je kunt er niet vanaf komen door een goed genoeg persoon te zijn – wat is goed genoeg?

De Bijbel zegt dat iedereen heeft gezondigd en het loon van de zonde – wat we verdienen met onze zonde is de scheiding van God – voor altijd.

Maar de Bijbel zegt ook dat terwijl het loon van de zonde de dood is, het vrije geschenk van God het eeuwige leven is door Jezus Christus.

De Bijbel zegt dat als je openlijk verklaart dat Jezus Heer is en in je hart gelooft dat God hem uit de dood heeft opgewekt, je gered zult worden.

Dit is het goede nieuws van het evangelie. Alleen Jezus kan de gevolgen van uw zonden van u verwijderen. Ik vroeg Jezus om me te redden. Als u dit vandaag leest en Jezus niet hebt gevraagd om u te redden van uw zonden, kunt u nu een eenvoudig gebed zeggen als u er klaar voor bent. Het zijn niet de woorden zelf, maar het is de houding van je hart:

"Jezus, ik biecht u toe dat ik zondig. Ik weet dat ik het verdien om gestraft te worden voor mijn zonde. Het spijt me echt voor de verkeerde dingen die ik heb gedacht of gezegd of gedaan. Maar ik zeg nu dat u mijn Heer bent. Ik geloof dat God je heeft opgewekt van dood tot leven. Ik geloof dat je voor mij stierf en de straf hebt opgelegd die ik van mij verdien en die je op jezelf moet leggen. Bedankt dat je me dat hebt gedaan. Op dit moment wil ik me afkeren van het leven op mijn manier en het leven op jouw manier doen. Bedankt dat je me nu het echte leven geeft! Amen.

Als je gewoon die woorden hebt gebeden en het echt meent, zegt Jezus: "… zij die naar mijn boodschap luisteren en in God geloven die mij gezonden hebben, hebben het eeuwige leven. Ze zullen nooit veroordeeld worden voor hun zonden, maar ze zijn al overgegaan van de dood in het leven "(Johannes hoofdstuk 5, vers 24).

Dus … wat betekent dit allemaal voor u? Je hebt nu een relatie met de Schepper van het universum die genoeg van je houdt zodat hij voor je stierf. Wat wilt hij? Hij wil dat je Hem beter leert kennen en dat je dit beter samen kunt doen dan alleen.

  • Als je net in Jezus hebt vertrouwd, vertel iemand die je kent die Jezus volgt – je vrouw, je man, een christelijke voorganger, een vriend.
  • Jezus wil dat je vaak met hem praat. Praat met Hem door te bidden over alles en nog wat.
  • Jezus wil dat je Hem leert kennen door de Bijbel te lezen
  • Jezus wil dat je andere volgelingen van Hem ontmoet – naar de kerk gaan of samenkomen voor Bijbelstudie
  • Jezus wil dat je hem volgt en anderen over Hem vertelt en wat Hij voor je heeft gedaan

Eén laatste ding – Als je dit leest en Jezus hebt vertrouwd, kun je op onderstaande knop klikken om de mensen van Practice Ministries op de hoogte te stellen van je beslissing. We zouden niets liever willen dan om voor je te bidden terwijl je aan je reis begint met Jezus.

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Suivez nous

"Car je l'ai choisi, afin qu'il dirige ses enfants et sa maison après lui pour garder le chemin du Seigneur en faisant ce qui est droit et juste."

(Genèse 18:19)

Ministères de pratique

6125 Luther Ln

Bureau 183

Dallas, Texas 75225

© 2020 Ministères de la pratique. Tous les droits sont réservés.