Click here to find every Practice Ministries Bible lesson listed by subject and curriculum!

Veel Gestelde Vragen

Wat is Practice Ministries?

Simpel gezegd, het zijn vaders en kinderen in Bijbelstudie samen. Het zijn vaders die Bijbelstudies doen met hun kinderen met andere vaders en hun kinderen. Al meer dan 23 jaar is Practice Ministries een manier geworden voor duizenden vaders over de hele wereld om hun kinderen Gods woord te leren en hun kinderen te wijzen op het houden van de weg van de Heer door Bijbelstudie met hen te doen. Vragen? Neem contact met ons op .

Hoe werkt Practice Ministries?

Er is geen "goede manier" om een bijbelstudie voor vaders en kinderen te doen, maar in de loop van de jaren hebben we een redelijk goede manier ontwikkeld om ze te doen, een-op-één met uw kind (eren) of in gemeenschap met andere vaders en hun kinderen. U kunt hier klikken om te achterhalen wat een goede Bijbelstudie is.

Hoe begin ik een bijbelstudie van een vader en een kind?

Als u geïnteresseerd bent om te beginnen of klaar bent om uw eigen groep te beginnen, kunt u hier beginnen – Start een groep . Heb je een vraag waar je geen antwoord op kunt vinden? Neem hier contact met ons op .

[envira-gallery id = "1720"]

Follow Us

"For I have chosen him, that he will direct his children and his household after him to keep the way of the Lord by doing what is right and just."

(Genesis 18:19)

Practice Ministries

6125 Luther Ln

Suite 183

Dallas, Texas 75225

© 2020 Practice Ministries. All rights Reserved.