Onze missie

Onze missie is om discipelen van Jezus Christus te maken door vader, zoon en vader, dochter Bijbelstudies.

Al 23 jaar helpt Practice Ministries duizenden vaders over de hele wereld om hun kinderen te instrueren om de weg van de Heer te bewandelen door Bijbelstudie te doen samen met andere vaders en hun kinderen. In 2018 hadden we downloads uit 90 landen.

Onze bijbellessen worden momenteel in 18 talen vertaald en we hopen tegen eind 2019 nog 5 andere talen toe te voegen en groepen op te zetten in 9 andere landen. Ons doel in de komende 5 jaar is om de praktijkministeries bereikbaar te maken voor evenveel gezinnen in de buurt. wereld mogelijk.

Wat is Practice Ministries Statement of Faith? Klik hier.

De tafel instellen

Vergroot de plaats van je tent, strek je tentgordijnen wijd uit, hou je niet vast; verleng je koorden, versterk je inzet – Jesaja 54: 2

Al bijna een kwart eeuw is Practice Ministries weggeweest voor duizenden vaders over de hele wereld om hun kinderen Gods Woord te leren door middel van vader-zoon en vader-dochter Bijbelstudies. Onze lessen zijn gedownload in 90+ landen en worden momenteel vertaald in 18 talen. Er is meer dat we kunnen doen en we hopen dat je overweegt om te helpen.

  • 1) Stel dads voor aan Practice Ministries en moedig ze aan om een eigen groep in hun gemeenschap te beginnen of deel te nemen. Het zou ons een voorrecht zijn om hen op alle mogelijke manieren te helpen .
  • 2) Succession Planning: Salaris voor toekomstig leiderschap van Practice Ministries – $ 100.000.
  • 3) Internationale groei: conferenties, vertalingen, gedrukte materialen – $ 25.000 per jaar gedurende 5 jaar zou een exponentiële groei van onze wereldwijde bereikbaarheid mogelijk maken.
  • 4) Website en technologie-update. Door de voortdurende technologische capaciteiten kunnen we het evangelie van Jezus Christus aan mensen over de hele wereld brengen door middel van audiovertalingen in auditieve culturen.

Gezegend door ons verleden. Genade door het heden. De tafel voor de toekomst instellen.

Als u wilt samenwerken met Practice Ministries op een van deze gebieden, kunt u hier contact opnemen met onze directeur .

A NETWORK OF DAD-LED BIBLE STUDIES WORLDWIDE

Start A Group

If you are considering beginning your own Dad and kids Bible Study or you are ready to go, we can help.

Start a Group

Find A Group

Simply enter your ZIP code below to find groups that meet near you.

Follow Us

"For I have chosen him, that he will direct his children and his household after him to keep the way of the Lord by doing what is right and just."

(Genesis 18:19)

Practice Ministries

6125 Luther Ln

Suite 183

Dallas, Texas 75225

© 2020 Practice Ministries. All rights Reserved.